Här tipsar vi om webbsajter vi gillar. Det kan vara vänners sajter eller sajter som vi ofta besöker och använder. På denna sidan är tipsar vi om sajter sin inte direkt ligger inom ekonomiområdet. Om du letar efter andra webbsajter inom ekonomi så har vi ett par som vi tipsar om här.

Besök gärna dessa sajter!

Sveriges bästa cykelaffär

Landets bästa cykelaffär heter Cykloteket, enligt vår åsikt. På Cykloteket.se säljs inte bara ett välsorterat sortiment av cyklar och cykeltillbehör, men det finns även mycket intressant och aktuell information att ta del av för den cykelintresserade.

Boka resor online

När du ska boka resa online så är Travelpartner sajten att kolla in. Stort utbud av allt inom resor, flyg hotell och hyrbil. Sajten är enkel att använda och de har även bra telefonsupport  har jag märkt. Läs även gärna detta inlägg om Travelpartner. Travelpartner är listade på börsen och här finns mer information om Travelpartner och dess aktie.

Att leva på Malta

Flera av våra bekanta har hittat lyckan på den vackra ön Malta i sydligaste Europa. Vi kan varmt rekommendera maltamaklarna.se för den som letar svensktalande mäklare och vill hitta ett hus på Malta.

Senaste nytt