Även om vi tycker att aktiefondtips.se är en väldigt bra webbsajt så måste vi medge att det finns en uppsjö av andra bra och intressanta webbsajter om ekonomi. Nedan är en sammanställning över andra källor och sajter inom ekonomi, aktier, fonder med mera som vi gärna och ofta besöker.

Aktier & Fonder

Att välja fonder kan vara en djungel. Fondsmart är din kompass i fonddjungeln gällande PPM-fonder. Specialister på PPM-rådgivning och med ett starkt track-record är de absolut värda ett besök. Om du gillar vår sajt aktiefondtips.se så finns där en till som handlar om exakt samma sak, Aktier och Fonder, alltså. Sajten är absolut värt ett besök om du vill lära dig mer i ämnet.

Aktienalys

Stockblog.dk är en mycket bra dansk webbsajt om aktier och finansmarknaden. Stockblog.dk – aktier og aktiehandel har väldigt bra och välskrivet innehåll om aktier – i alla fall om du kan danska. Fundamentalanalys handlar om hur man värderar aktier och företag. Personligen tror vi mycket och är helt för att använda sig av fundementalanalys vid aktievärderingar. En bra webbsajt om just detta ämne är Fundamentalanalys.se som förklarar grunderna med fundamentalvärdering på ett enkelt och bra sätt. Teknisk Analys är även det ett mycket populärt sätt att värdera aktier på om än klart mer kortsiktigt än fundamentalanalys. Personligen tycker jag att tekniskanalys är lite hokus pokus. En bra resurs för dig som vill lära dig mer om ämnet är Tekniskanalys.se.

Ekonomi i allmänhet

En schysst sajt är Finanstidningen.biz – en finanstidning som är en bra källa för dig som letar efter nyheter kring finansmarknaden. Samlar mycket intressant nyheter om aktier och börsen. Registrera dig hos dem och skriv din egna finansnyheter.

I dessa oroliga tider kan det vara smart med lite ekonomisk rådgivning som kan du hitta mer information om på på minradgivare.se. En site med information om rådgivning från banker eller annan privatrådgivning. Den finns en uppsjö av bokföringsprogram och kan vara svårt att veta varför man just ska välja ett specifikt bokföringsprogram. På www.ekonomiprogram.biz/bokforingsprogram.htm finns en bra lista på alla större program som finns att välja på för den svenska marknaden.

Går du i tankarna att starta ett nytt aktiebolag. Då är oftast ett lagerbolag det snabbaste och enklaste sättet. Själv har jag köpt ett lagerbolag via Lagerbolagdirekt.se. Det var enkelt och smärtfritt. Vi rekommenderar. En annan sajt om du funderar du på att köpa bolag eller kanske starta ett helt nytt är www.koepabolag.se en bra källa för bra information. Perfekt för dig som driver ett bolag eller funderar på att starta ett.

Lån & Betalningar

En bekant till oss är VD för och driver sajten Creditservice.se. De är en jämförelsesajt för olika former av lån. Vi testade den själv när en av oss behövde ett bolån och tjänsten gav faktiskt den lägsta räntan så vi kan absolut rekommendera er att testa sajten. Det är sannolikt än mer relevant att jämföra villkor när det gäller olika former av privatlån (eller Blancolån som det även kallas) då priserna variera än mer där än för bostadslån. Microbetalningar är ett hett begrepp för betalning online. Vill du lära dig mer om vad det innebär samt fördelarna med denna typ av betalningar är Microbetalningar.se en bra resurs. Det finns förstås alltid lägen då man behöver en snabb kredit. Det är alltid bra att kolla igenom vad de olika aktörerna i lånebranschen erbjuder innan man bestämmer sig. Alltomkredit.se är en bra sådan online resurs.

Pengasmart.se är en snygg och smart sajt om vad man ska tänka innan man ska låna pengar. Alla behöver vi i olika lägen låna pengar men det är alltid bra att kolla upp bästa alternativ innan man bestämmer sig. Går du i bostadstankar? Att köpa en bostad är för de flesta den absolut största investeringen man gör i livet. Att välja bostadslån är oftast som en djungel. Bofinans.se hjälper till att guidar bland alla dessa bostadslån.

Denna webbsajt på engelska om Microfinance och microcrediter är väldigt välskriven och ger en bra insikt i ämnet. Mikrokrediter är ett fascinerande ämne som även har lett till Nobels Fredpris. Bra webbsajt där man kan jämföra kostnaden på olika bolån. Det finns alltid mycket pengar att tjäna på att spela ut de olika storbankerna mot varandra och få den absolut bästa räntan på sitt bolån.

Intressanta bloggar om ekonomi

Ekonomi, marknadsföring och entreprenörskap skrivs det om på  Econo Me.se.Det är en snygg webbsajt med roliga och intressanta inlägg. Klart läsvärd enligt oss. Per Penning är en blogg om att vara ekonomisk oberoende. Rolig och lärorika blogginlägg av Per Penning. Denna blogg är ännu ett tips från oss. Är det förresten inte allas vår dröm att någon gång bli ekonomiskt oberoende?

Tjäna pengar på internet

Vill du har mer trafik till din webbsajt? Då är detta ett bra tips för dig. Gratis besökare till din websida. Gratisktrafik.nu ger många bra tips som kan sluta med mer cash i din plånbok. Vill du tjäna tjäna pengar på internet? Passivinkomst.se ger dig många tips hur man kan tjäna pengar på internet. De skriver bland annat om hur man kan tjäna pengar på sitt innehåll på ens webbsajt.

Senaste nytt