På Sparekonomen.se (tidigare Aktiefondtips.se) är vårt mål är att erbjuda tips och tankar kring aktier, fonder och ekonomi på ett lite annorlunda och förhoppningsvis roligare sätt. Våra ämnen sträcker sig från specifika aktier och fonder som vi tycker är spännande till små som stora händelser inom ekonomiområdet som intresserar oss. Vi som skriver på Sparekonomen.se har både privat erfarenhet av att investera i olika sparformer samt mångårig yrkesmässig erfarenhet av finansbranschen.

Det är vi som skriver på Aktiefondtips.se:

michael wahlgren

Michael Wahlgren

Michael har tidigare jobbat i finansbranschen på Avanza under ett par år och har ett gediget intresse av aktier och fonder. Yrkesmässigt jobbar Michael som VD på Pineberry AB som är ett konsult- och konceptutvecklingsbolag med fokus på sökmotormarknadsföring. Läs gärna mer av Michael på Michaelwahlgren.com.

christian litezingsChristian Litezings

Christian har en mångårig bakgrund från finansbranschen, där han arbetat både med Aktier och Fonder. Han arbetade under flera år på E*TRADE Sverige innan han tog över som VD på Fondmarkanden.se.  Numera jobbar även Christian på Pineberry AB men det stora intresset för aktier och fonder lever kvar på det privata planet.
Läs gärna mer av Christian på Litezings.com

Har ni synpunkter på sajten eller vill komma i kontakt med oss så skicka e-post till info@aktiefondtips.se