Ni som följt denna blogg vet att jag sålde alla mina innehav förutom på en lågrisk hedgefond för drygt två månader sedan.

Läs mer här: Ute ur marknaden (18:e september, 2007)

Anledning att jag sålde var att jag tyckte det var för mycket upp och ner. Det var för mycket risk för min smak helt enkelt. Detta var precis inför FEDs beslut om att sänka räntan i mitten av september. Efter att Bernake och gänget dubbelsänkte den amerikanska styrräntan och börsen gjorde ett stort glädjeskutt var jag mindre nöjd med mitt beslut.

Läs mer här: Fel beslut som vanligt (25:e september, 2007)

Idag är jag desto mer nöjd med detta beslut. Det har varit väldigt skönt att veta att vara helt utanför aktiemarknaden när det skakar som det gjort den senaste tiden. Börsen är ner knappt 10 % sedan jag gick ur marknaden. För en gång skull har jag bra timing och det gäller att passa på att njuta av att slippa vara orolig för ens portfölj.

Michael